Brown sugar

my dream man


elf cosmetics

Eftersom jag fortfarande är sjuk och inte kan vara ute i fina vädret då jag har otroligt ont i benen och är lite skakig, så kände jag att jag fick faktiskt göra lite shopping terapi i mitt lilla rum!
Surfade in på elf's hemsida och såg att dom har 50% på hela sortimentet och blev helt galen.Och herregud vad svårtåtkommlig sidan var. Jag lade en beställning på ca 30 saker.Och fick endast betala 350 svenska kronor MED FRAKT!!! Originalpriset hade blivit nära 700 kronor.Det är cirkus 10 kronor styck, sakerna jag köpte kostade 7 eller 15 kronor tror jag.
Har ju suttit jättemånga gånger och velat köpa men alltid ångrat mig i sista sekund, men nu köpte jag faktiskt iprincip allt jag ville ha.
Lite fransar, dock fanns det bara bruna kvar men köpte två stycken bara för att prova, bara att dra på maskara över. Läppsaker,Mineralfoundation(!!!!!!!!!!!!) och lite andra saker. Eller ja, mycket andra saker.
Längtar helt sjukt mycket tills det kommer och kommer nog göra lite reviews :) Hoppas sakerna kommer snabbt, är så himla nyfiken.


this is what i want my life to be like



Love



Fashion



Freedom



Happyness



Music



Exclusivity

Hard rock café

Förra Måndagen var jag,pappa och Maria inne i Palma och shoppade. När vi sedan skulle åka hem så sa dom att dom hade en överaskning. Ända sedan vi bokade resan hade jag tjatat om att jag ville äta på Hard rock café. Men Maria ville inte pågrund av att det är en bit mellan Palmas shopping gator och resturangen. Så vi hoppade in i en taxi för att åka hem till Magaluf, När vi helt plötsligt svängde in på Hard rock. Medans jag tittat i affärer hade de bestämt sig för att vi skulle äta där iallafall och gud så glad jag blev!
Resturangen ligger brevid Palmas hamn och man kan se stora båtar. Kan ju erkänna att jag blev sugen på att gå dit och ragga upp nån rik snubbe ;) De får bli nästa gång.

Jag beställde iallafall in en nachos - som var en förrätt.
När jag fick in maten höll jag på att tappa hakan. Det var fan den största nachos tallriken jag någonsin sett. Åt upp en tredjedel.

Pappa<3


Mums!


Mina shoppingkassar!


insperation



















weheartit

25/8 - Sjuk

Vaknade nyss av att mamma satt brevid mig och såg orolig ut. Jag hade tydligen sovit sen klockan tolv igår, med huvudvärk, täpt näsa och ont i halsen. Hosta ibland också.
Och jag som skulle till Lina imorgon, Får verkligen hoppas att jag hinner bli frisk. Ska iallafall ta en värktablett och nässpray. Sen blire soppa och te!

Ja, Idag är det iallafall en vecka och fem dagar kvar tills jag åker till kusten. Cant wait! Vi blir kvar i 9 dagar och ska bo i ett hus på Resö, i närheten av en camping som heter Kyrkviken. Båt och allt ingår!
Ja.. också får jag ju träffa en väldigt speciell person ;)


Random bild på missarna som bodde på hotellet

HM

Till den största delen kommer min garderob från HM, Som kanske syntes i mina outfits. Bästa priserna, Sen inte den absolut bästa kvaliteten men jag ser hellre kvantitet än kvalitet då jag tröttnar otroooligt fort på mina kläder. Därför handlar jag helst till bra priser, och köper (i vissas ögon onödigt) mycket kläder för små pengar och sedan kan köpa mycket och variera mycket mera

Fantasiskt fin klänning som jag fyndade för 79 kronor på HM's midsummer sale


mallorca outfits

tog bilder på de outfits jag blev mest nöjd med och hade nere på mallis, som jag tänkte lägga upp.

Innan första Palma besöket

Klänning och väst:HM

Innan middag på Chilli Lounge

Byxdress:HM, Skor:Newyorker

Poolhäng

Shorts,Linne och bikini(som inte syns) :HM

Innan andra Palma besöket


Shorts,Skor,Linne,Väst: HM

....

har nu varit hemma i 5 timmar och blir helt galen snart.
Vafan? jag hör inte hemma i Sverige. Jag vill ha värme, fart, galenskaper. Mallorca är som mitt andra hem.

going away'

okej, nu åker jag till mallis i en vecka. Ska bli så obeskrivligt skönt att få komma tillbaka till den platsen jag älskar mest.




(okej, lina here you go.. Bättre bilder kommer nån annan dag :D)